5 علت ریزش مژه + راه های درمان ریزش مژه

ریزش مژه

آیا شما هم از ریزش مژه (the causes of eyelash loss) رنج می‌برید؟ راه‌های درمان آن را می‌دانید؟ داشتن مژه‌هایی سالم و زیبا یکی از آرزوهای اغلب افراد است و با دیدن ریزش مژه نگرانی سرتاسر وجود آدمی را فرامی‌گیرد. در این مطلب از ژل کد شما را با این موضوع و روش‌های درمان آن آشنا می‌کنیم.

ریزش مژه و ۵ علل آن

 ریزش مژه به دلایل بسیار متفاوتی اتفاق می‌افتد اما دلیل اصلی آن استفاده از محصولات آرایشی چشم است. در صورتی که این محصولات دارای کیفیت خوبی باشند احتمال ریختن مژه کاهش پیدا می‌کند. ولی دلیل ریزش مژه فقط به این عامل بستگی ندارد. در ادامه علل ریختن مژه را بیان می‌کنیم:

ریزش مژه و ۵ علل آن

  • استفاده از ریمل

بیشتر زنان با استفاده از ریمل یا محصول آرایشی بدون کیفیت باعث ریزش مژه‌های خود می‌شوند. به عبارتی ریمل‌های ضد آب از عوامل موثر در ریزش مژه هستند. این مشکل حتی ممکن است باعث از دست دادن کامل مژه‌ها شود. برای پاک کردن ریمل ضد آب باید از مواد شیمیایی و فشار بیشتری استفاده کنید لذا باعث ریختن و نازک شدن تار مژه‌ها خواهید شد.

  •  فشار و استرس و ریزش مژه

استرس آسیب زیادی به عملکرد بدن وارد می‌کند و موجب از بین رفتن مژه‌ها می‌شود. تغییراتی در متابولیسم  با تحمل استرس و فشار عصبی ایجاد می‌شود که به دنبال آن ترشح هورمون کورتیزول دچار نوسان می‌شود. این هورمون باعث کنترل حالات عصبی می‌شود که در صورت ایجاد تغییر در ترشح آن کنترل لازم هم از بین خواهد رفت. این نوسانات ریختن و نازک شدن تار مژه را افزایش می‌دهد.

  • وضعیت روانی

از دیگر دلایل ریزش مژه (the causes of eyelash loss)  وضعیت روانی شخص است. در اختلال کنترل تکانه، بیمار به کندن موهای سر، مژه یا ابروی خود می‌پردازد. بیمار موهای مژه خود را از ریشه جدا کرده و بخش بزرگی را از بین می‌برد. بروز این عارضه در کودکان و نوجوانان در سنین بلوغ بیشتر بوده و در صورت درمان احتمال توقف این عارضه وجود دارد.

وضعیت روانی

  • تیروئید و ریزش مژه

 تیروئید کم‌کار و پرکار باعث شکننده شدن تارهای مژه، خشکی و کم پشت شدن آن‌ها می‌شود. افراد مبتلا به تیروئید با ریزش مژه‌های خود روبه‌رو می‌شوند.

  • آلوپسی

 بیماری در زمینه سیستم ایمنی است که با ریزش مو در بخش‌های مختلف بدن همراه می‌شود. سلول‌های ایمنی در واقع به فولیکول مو حمله کرده و باعث از بین رفتن آن‌ها خواهند شد. لذا فرد موهای سر، مژه و ابروی خود را از دست می‌دهد. این بیماری قابل درمان نیست، اما می‌توان آن را کنترل کرد.

علاوه بر موارد بیان شده مصرف بدون تجویز برخی از داروها باعث ریختن مژه، می‌شود. به همین دلیل از داروها بدون تجویز پزشک استفاده نکنید.

راه‌های درمان ریزش مژه

درمان ریزش مو کاملا وابسته به عوامل مختلفی است. در صورتی که اسکار با ریزش مژه همراه بود، برای درمان پیوند مو راهکار خوبی است و در مواردی هم می‌توان از مژه مصنوعی استفاده کرد. اگر در اثر ابتلا به بیماری آلوپسی مژه‌ها بریزند، باید درمان دارویی خاص را پیگیری کنید. این درمان‌ها در اغلب موارد، نتایج خوب و مثبتی دارند. ریزش‌هایی که به دلیل عوامل خارجی به وجود می‌آیند با حذف آن ماده خارجی تاحد زیادی درمان خواهند شد.

راه‌های درمان ریزش مژه

نتیجه گیری

مژه‌های شما همچون موها نیازمند توجه و مراقبت هستند. امروزه استفاده بیش از اندازه از لوازم آرایشی دلیل اصلی ریزش مژه هستند که باید به این نکته توجه نمایید. در این مطلب از ژل کد شما را با ۵ دلیل آن و راه‌های درمان آشنا نمودیم. در صورتی که به دنبال اکسیر تقویت کننده هستید می‌توانید از طریق همین سایت اقدام نمایید. وجود مقادیر فراوان از آنتی اکسیدان و ویتامین E در اکسیر تقویت کننده کد به ابروهای شما جانی تازه می‌بخشد. این محلول بدون استفاده از  مواد شیمیایی بعد از قطع مصرف به هیچ عنوان موجب ریزش یا آسیب نمی‌شود.

امتیاز یادتون نره

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *