علت ریزش ابرو چیست؟

علت ریزش ابرو

ریزش ابرو می‌تواند دلایل متعدد و مختلفی داشته باشد. هر کدام از این موارد که باعث شوند در پی آن ابرو‌ های شما ریزش پیدا کند، می‌تواند سبب شود که زیبایی خود را از دست بدهید و مسلماً این موضوعی نیست که برای کسی جالب باشد و یا حتی بتواند بی‌اهمیت از کنار آن رد شود.

فراموش نکنید که راهکار‌های مربوط به درمان ریزش ابرو می‌تواند متعدد و مختلف باشد، اما همه این راهکار‌ها نمی‌توانند گزینه مناسبی برای استفاده باشند. به همین دلیل است که توصیه می‌شود پیش از آن که هر راهکاری را امتحان کنید، حتماً از درست بودن و موثق بودن آن مطمئن شوید.

علت ریزش ابرو

ریزش ابرو می‌تواند دلایل متعدد و مختلفی داشته باشد. این موضوع سبب می‌شود که چهره شما دچار مشکل شود و نتوانید زیبایی واقعی خود را داشته باشید. در این قسمت به مهم‌ترین دلایل ریزش ابرو می‌پردازیم و آن‌ها را توضیح می‌دهیم.

  • افزایش سن: با بالا رفتن سن، نازک شدن تارهای مو و کاهش هورمون‌های استروژن و تستوسترون، ریزش ابرو بیشتر می‌شود.
  • لوازم آرایشی نامرغوب: استفاده مداوم از محصولات بی‌کیفیت مانند مداد و ریمل ابرو باعث آسیب به ریشه و ساقه مو می‌شود.
  • بارداری و زایمان: تغییرات هورمونی در این دوره می‌تواند موجب ریزش ابرو شود.
  • استرس و اضطراب: اضطراب طولانی‌مدت می‌تواند ریزش ابرو، مژه و مو را تشدید کند.
  • بیماری‌ جذام: باکتری عامل این بیماری به پوست و مو آسیب می‌زند.
  • تیروئید: کم‌کاری یا پرکاری تیروئید می‌تواند ریزش ابرو ایجاد کند.
  • آلوپسیا: نوعی بیماری خودایمنی که فولیکول‌های مو را هدف قرار می‌دهد.
  • کمبود مواد مغذی: کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی مثل آهن، روی، ویتامین‌های A، D، E و C می‌تواند باعث نازک شدن و ریزش مو شود.
  • حساسیت‌ها: واکنش آلرژیک به برخی مواد آرایشی باعث ریزش ابرو می‌شود.
  • شیمی‌درمانی: این درمان به دلیل تأثیر بر سلول‌های در حال رشد، باعث ریزش مو می‌شود.
  • عوارض دارویی: برخی داروها مانند رقیق‌کننده‌های خون، داروهای ضدتشنج، یا داروهای هورمونی می‌توانند عوارض جانبی نظیر ریزش ابرو داشته باشند.

چه بیماری باعث ریزش ابرو میشود؟

ریزش ابر می‌تواند به علت بیماری‌های مختلفی که روی سلامت پوست و فولیکول‌های مو اثر می‌گذارند، اتفاق افتد. یکی از شایع‌ترین این بیماری‌ها آلوپسی است، یک اختلال خودایمنی که باعث حمله بدن به فولیکول‌های مو می‌شود. از دیگر موارد می‌توان به مشکلات تیروئید (کم‌کاری یا پرکاری)، اگزما پوستی، عفونت‌های قارچی و یا استرس و رژیم غذایی نادرست اشاره کرد.

کمبود کدام ویتامین باعث ریزش ابرو می شود؟

تغذیه سالم نقش مهمی در حفظ سلامت مو و ابرو دارد. کمبود مواد مغذی و ویتامین‌هایی مانند بیوتین (B7)، ویتامین D، ویتامین A، C و E و همینطور کمبود مواد معدنی که نقش مهمی در تولید پروتئین کراتین و ساختار اصلی مو دارند، مثل آهن و زینک (روی) موجب ضعیف شدن فولیکول‌های مو و در نهایت ریزش ابرو می‌شوند.

بهترین قرص برای ریزش ابرو

برای درمان ریشه‌ای ریزش ابرو باید اول از همه مطمئن شوید که دلیل آن بیماری خاصی نیست مثل اختلالات غده تیروئید. چون تحت این شرایط باید از داروهای هورمونی و یا محلول مایندوکسیدیل استفاده کرد. اما قرص‌های مکمل رایج که برای درمان ریزش ابرو استفاده می‌شود شامل قرص بیوتین (ویتامین B7، زینک، آهن، ویتامین C، امگا 3  و قرص سیستین.

علت ریزش ابرو در نوجوانی

اکثرا با افزایش سن با ریزش ابرو مواجه هستیم اما کمتر رایج است که نوجوانان دچار ریزش ابرو شوند. ابتدا مطمئن شوید ریزش ابرو از کمبود مواد مغذی، ویتامین‌ها یا استفاده از محصولات آرایشی نامناسب نیست. از سایر علل بالقوه ریزش مو در نوجوانان می‌توان به بیماری‌های ژنتیکی‌ (آلوپسی)، عدم تعادل هورمونی و بیماری‌های زمینه‌ای مثل تیروئید اشاره کرد.

علت ریزش ابرو بعد از میکروبلیدینگ

میکروبلیدینگ معمولا با ریزش ابرو همراه نیست. اما این را فراموش نکنید که هر گونه ضربه به ناحیه ابرو، از جمله ضربه‌های دستگاه میکروبلیدینگ، می‌تواند به‌طور بالقوه منجر به ریزش ابرو موقت شود. اما جدا از این موضوع، انجام غیرماهرانه و عدم رعایت بهداشت دو موضوع مهمی در انجام میکروبلیدینگ است که احتمال خطر عفونت را به همراه خواهند داشت.

علت ریزش ابرو در طب سنتی

ریزش ابرو نشانی از مشکلاتی مثل عوامل ژنتیکی، تغییرات هورمونی، اختلالات تیروئید، استرس و تغذیه‌ی نامناسب است. در طب سنتی نیز با بررسی این موارد و همینطور در نظر گرفتن اختلال در مزاج داروی گیاهی مناسبی تجویز می‌شود. از دیدگاه طب سنتی، تغذیه‌ی مناسب موافق طبع و مزاج و کنترل استرس می‌تواند نقش مؤثری در کاهش ریزش ابرو داشته باشد.

علت ریزش ابرو بعد از کاشت

ریزش ابرو بعد از کاشت، (معروف به ریزش شوک) واکنشی طبیعی به فرآیند جراحی است و معمولا چند هفته یا حتی چند ماه پس از جراحی طول می‌کشد. این ریزش ابرو بخاطر این است که ابروهای کاشت شده فضایی برای رشد پیدا کنند. از دیگر دلایل ریز ابرو در ممکن است مربوط به عدم موفقیت گرافت‌ها یا مراقبت نادرست باشد.

علت ریزش ابرو بعد از لیفت

لیفت ابرو به دو صورت جراحی و یا استفاده از مواد لیفت کننده و لمینیت اجرا می‌شود. در جراحی لیفت ابرو معمولا بخاطر برش‌های ایجاد شده در امتداد خط رویش ابرو، احتمالا بخاطر شوک عمل تا چند وقت با ریزش موقتی ابرو روبه‌رو خواهید بود. در لیفت ابرو موقت نیز بخاطر حساسیت به مواد احتمال ریز ابرو موقت وجود دارد.

علت ریزش ابرو بعد از عمل بینی

جراحی یک فرآیند تهاجمی در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند بدن و ذهن شما را تحت فشار زیادی قرار دهد. با توجه به انجمن پوست و مو جهانی، ریزش مو و ابرو پس از یک رویداد استرس‌زای بزرگ با این ماهیت، به احتمال زیاد به‌مدت 3 تا 6 ماه طول می‌کشد. برای گذر از این دوره حسابی به خودتان برسید.

علت ریزش ابرو در کودکان

ریزش ابرو در کودکان اصلا شایع نیست، مگر اینکه ارثی باشد، در غیر اینصورت باید به‌سرعت بررسی شود. پیش از هر چیز شرایط روحی و تغذیه‌ای کودک را اصلاح کنید. اما از مهم‌ترین دلایل اینکه کودکان دچار ریزش مو (شاید ریزش ابرو) می‌شوند، می‌توان به عفونت‌های قارچی، باکتریایی، تلوژن افلوویوم (ریزش موی ناشی از استرس) و آلوپسی کششی اشاره‌ کرد.

علت ریزش ابرو

درمان خانگی ریزش ابرو

ریزش ابرو‌ ها می‌تواند به دو روش سنتی و دارویی درمان شوند که از نظر قیمت، عوارض جانبی و نتیجه با یکدیگر متفاوت اند. روش‌های سنتی می‌توانند شامل استفاده از آب پیاز، سیر، لیمو ترش، انواع روغن‌های گیاهی همچون دانه آفتابگردان، بادام تلخ، روغن آرگان و… شود. از سوی دیگر روش‌های دارویی مانند استفاده از قرص‌ها، مکمل ها و محلول های تقویتی می‌باشد؛ اگر به دنبال راه حلی سریع و مطمئن برای قطع ریزش ابروها و رویش مجدد آنها هستید، پیشنهاد می کنیم تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

روش های سنتی

  • ژل آلوئه‌ورا: شب‌ها روی ابروها بمالید و صبح بشویید.
  • آب پیاز: با پنبه روی ابرو بزنید، ۲۰ دقیقه بعد بشویید (تا ۵ بار در هفته).
  • سیر: نصف حبه سیر را روی ابرو بمالید؛ پس از چند ساعت بشویید (با احتیاط از تماس مستقیم با پوست جلوگیری کنید).
  • لیموترش: آب لیموترش را روی ابروها ماساژ دهید و بعد از ۱۵ دقیقه بشویید. همچنین می‌توانید ورق‌های لیمو را در روغن نارگیل خوابانده و شب‌ها استفاده کنید.
  • روغن‌های گیاهی: روغن‌های کرچک، رزماری، نارگیل، فندق و بادام تلخ به تقویت و رشد ابرو کمک می‌کنند. این روغن‌ها را شب‌ها بمالید و صبح بشویید.
  • وازلین: کمی روی برس ابرو بزنید، شانه کنید و شب تا صبح بگذارید بماند.
  • شیر: با پنبه به ابروها بزنید، بعد از خشک شدن بشویید.
  • تخم مرغ: زرده تخم مرغ را روی ابرو بزنید و پس از ۱۵ دقیقه بشویید.
  • خمیر تخم شنبلیله: خمیر حاصل از خیساندن تخم شنبلیله را ۳۰ دقیقه روی ابرو بگذارید و سپس بشویید (هفته‌ای ۳ بار).
  • ترکیب عسل و روغن نارگیل: روزانه نیم ساعت این ترکیب را بمالید و بشویید.

روش‌های دارویی

استفاده از محلول‌ها و مکمل‌های تقویتی مانند اکسیر تقویت ابرو، ژل‌های مبتنی بر روغن‌های گیاهی و ویتامین E از جمله روش‌های دارویی موثر است. این محصولات گیاهی بدون ایجاد ریزش پس از قطع مصرف، نتایج ماندگاری دارند.

دلایل مربوط به ریزش ابرو را تا جایی که امکان داشت مورد بررسی قرار دادیم. این دلایل می‌توانند سبب شوند که چهره ظاهری شما شکل نامناسبی را پیدا کند، به همین دلیل است که افراد زیادی که دچار این نوع مشکل می‌شوند، سعی می‌کنند تا با خرید دارو‌های مختلف جلوی این موضوع را بگیرند.

استفاده از محصولات تقویت کننده گیاهی مانند اکسیر کُد می تواند بهترین و کارآمد ترین انتخاب جهت درمان ریزش ابرو و همچنین تقویت و رشد مجدد آن باشد. فروشگاه ژل کد ، اکسیر تقویت کننده مژه و ابرو کُد را در بالاترین سطح کیفی عرضه می‌کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *