آشنایی با عوارض میکرو ابرو

عوارض میکروبلیدینگ ابرو

میکروبلیدینگ ابرو که با نام‌های زیادی مثل فیبروز ابرو، سایه یا شیدینگ ابرو، میکرو پیگمنتیشن و امثالهم خوانده می‌شود، یک روش آرایش دائم برای زیباتر شدن ابروها است. در میکرو ابرو، پیگمنتر کار با یک دستگاه مخصوص، خطوط نازکی به ظرافت تار مو را روی ابرو طراحی می‌کند.  اگرچه که میکرو ابرو خیلی پرطرفدار و کاربردی است اما مانند هر درمان زیبایی، مزایا و معایبی دارد. در این متن از فروشگاه آنلاین ژل کد قرار است که خیلی دقیق و با جزئیات درباره عوارض میکروبلیدینگ می‌خوانید.

منظور از میکروبلیدینگ ابرو یا فیبروز ابرو چیست؟

میکروبلیدینگ یا میکروپیگمنتیشن یکی از جدیدترین و محبوب‌ترین نوع آرایش دائم یا نیمه دائم ابروها است که برای بهبود ظاهر ابروها و رفع نواقص آن به‌کار می‌رود.

میکروبلیدینگ در واقع همان تتو ابرو منتها با تکنیک‌های نوین است تا ظاهری طبیعی‌تر به ابروها بخشد. در میکروبلیدینگ، جوهر با استفاده از دستگاهی مثل دستگاه تتو که تیغ‌ها و سوزن‌های ریزی بر سر آن تعبیه شده‌است، خط‌وط یا نقاط خیلی نازک به ظرافت تار مو به لایه‌های سطحی پوست تزریق می‌شود.

میکروبلیدینگ اگر توسط یک هنرمند حرفه‌ای و کاربلد اجرا شود برای بهبود ظاهر ابروها، به ویژه برای افرادی که ابروهای آن‌ها ریخته‌ یا ابروهای کم پشتی دارند، خیلی عالی و کارراه‌انداز است.

آیا میکرو ابرو خطرناک است؟

ریشه‌ی استفاده از تتو به زمان‌های خیلی دور، حتی به دوران باستان، برمی‌گردد. و حالا همان تتوی قدیمی و باستانی، با روشی مدرن و اصولی به نام “میکروبلیدینگ یا فیبروز ابرو” شناخته می‌شود.

میکروبلیدینگ یک روش پیشرفته در حوزه آرایش دائم است که مبتنی بر علم و استانداردهای بهداشتی اجرا می‌شود.

یکی از نکات برجسته در اجرای میکروبلیدینگ، استفاده از رنگدانه‌های گیاهی و غیر سمی است که به پوست آسیب نمی‌زند و حتی احتمال حساسیت را به حداقل می‌رساند.

از طرفی دیگر، تمامی ابزار آلات قابلیت استریل شدن و تعویض دارند تا زیبا جویان از خطرات عدم رعایت بهداشت و انتقال بیماری کاملا ایمن باشند.

پیگمنترهای حرفه‌ای با گذراندن دوره‌هایی مثل مهارت‌های فنی، طراحی دقیق ابرو و اصول روان‌شناسی تبدیل به متخصص میکروبلیدینگ می‌شوند. بنابراین انجام میکرو ابرو اگر تحت نظر یک متخصص انجام شود، کاملا حساب‌شده، علمی و بی‌خطر است. اما این را فراموش نکنید که هیچ چیزی در این دنیا قطعی نیست و احتمال دارد که انجام میکروبلیدینگ برای برخی افراد با عوارض همراه باشد.

مزایای میکرو ابرو

برای اینکه بدون عوارض جانبی از انجام میکروبلیدینگ ابرو نهایت رضایت را داشته باشید، وسواس در انتخاب متخصص باتجربه در میکروبلیدینگ و مراقبت‌های بعد از آن بسیار تأثیرگذار است. در اینجا ابتدا مزایای انجام میکروبلیدینگ را با هم مرور می‌کنیم:

نتایج فوری
انجام میکروبلیدینگ ابرو نتایج سریع و قابل توجهی دارد. بعد از انجام آن، در کمترین زمان، شاهد ابروهای پرپشت و زیبا خواهید بود.

در حالی‌که ممکن است نتیجه اولیه تیره‌تر به نظر برسد، اما بعد از چند روز، رنگدانه‌ها در پوست جا باز کرده و ظاهر طبیعی تری می‌گیرند.

صرفه جویی در زمان
یکی از بزرگترین مزیت‌های میکروبلیدینگ، صرفه جویی در زمان برای آرایش‌ روزانه است. با ابروهای پر و مرتب، نیازی نیست دائما آن‌ها را با مداد یا پودر پر کنید و یا نگران پاک شدن ان‌ها در استخر و روزهای بارانی باشید!

روش غیر تهاجمی
برخلاف تتو قدیمی ابرو، میکروبلیدینگ یک فرآیند غیرتهاجمی است. این روش معمولاً با استفاده از پماد بی‌حسی بدون درد است و اکثر مراجعین کمترین ناراحتی را در طول جلسه گزارش می‌کنند.

ماندگاری بالا
میکروبلیدینگ بسته به نوع پوست، متریال باکیفیت، شیوه زندگی و مراقبت پس از آن، نتایج طولانی مدت دارد. برای حفظ زیبایی آن‌ها، هر 12 یا 18 ماه نیاز به تجدید دارد.

ابروهایی با ظاهر طبیعی
اگر میکروبلیدینگ ابرو توسط یک تکنسین ماهر انجام شود، ابروهایی طبیعی و زیبا خواهید داشت که اصلا تارهای طراحی شده با موهای واقعی ابرو قابل تشخیص نیستند.

مناسب برای انواع پوست
چه پوست خشک، نرمال یا چرب داشته باشید، یک هنرمند حرفه‌ای می‌تواند بهترین ابروها را با میکروبلیدینگ برایتان بسازد. خوبی میکروبلیدینگ ابرو این است که می‌توان آن‌را بر روی انواع پوست انجام داد.

بالا بردن اعتماد به نفس
برای افرادی که موهای ابروی خود را به دلیل بیماری هایی مانند آلوپسی یا شیمی‌درمانی از دست داده‌اند یا افرادی که ابروهای کم پشت و بوری دارند، میکروبلیدینگ ابرو راهکاری عالی است. میکروبلیدینگ  همچنین می‌تواند جای زخم‌ها را بپوشاند و به ابروها تقارن دهد.

عوارض میکرو ابرو

میکروبلیدینگ و سایر تکنیک‌های مشابه که برای آرایش نیمه دائمی ابروها به‌کار می‌رود، به‌طور کلی با ضربات دقیق و حساب‌شده‌ی تیغ‌ها و سوزن‌ها و تزریق جوهر به لایه‌های سطحی پوست، به‌منظور طراحی ابرو است. بنابراین شما باید خودتان را برای یک طراحی تقریبا طولانی مدت، که در لحظه قابل پاک کردن نیست، حداقل تا 18 ماه، آماده کنید.

اگرچه که این روش کاملا بی‌خطر و برای انواع پوست قابل اجرا است، و حتی ممکن است بر روی پوست‌های چرب خیلی سریع محو شود.

اما بدن افراد از لحاظ سلامتی و سیستم داخلی کاملا با هم متفاوت است و احتمال دارد که ورود جوهر به بدن برای برخی خطراتی همچون عفونت، واکنش‌های آلرژیک، ایجاد جای زخم و متأسفانه نتایج نامطلوب داشته باشد.

در اینجا تمامی عوارض احتمالی میکروبلیدینگ را به‌ترتیب اولویت احتمال برایتان لیست کرد‌ه‌ایم:

واکنش های آلرژیک

اگرچه که خیلی نادر است، اما احتمال دارد که برخی افراد واکنش‌های آلرژیک نسبت به پیگمنت‌های میکروبلیدینگ داشته‌باشند.

اگر از آن افرادی هستید که خیلی پوست حساسی دارید یا خودتان می‌دانید نسبت به همه چیز حساسیت دارید، انجام یک تست پچ ضروری است. علائم یک واکنش آلرژیک شامل خارش، قرمزی و تورم است.

خطر عفونت
در هر روشی که حرف از سوزن و تیغ باشد و پوست را سوراخ کند خطر عفونت وجود دارد. اگر اقدامات بهداشتی و استریل‌سازی مناسب رعایت نشود، باکتری‌ها یا ویروس‌هایی مانند استافیلوکوک یا تبخال می‌توانند در طول عمل معرفی شوند. البته انتخاب تکنسینی که به پروتکل‌های بهداشتی پایبند باشد، احتمال این خطر به صفر می‌رسد.

نتایج ناخواسته
همه‌ی ما در طول زندگی به‌صورت ناخواسته با چالش روبه‌رو شده‌ایم و از آن ناگزیریم. یک اشتباه کوچک در طراحی یا خطا در انجام میکروبلیدینگ می‌تواند باعث ایجاد ابروهای نامتقارن، بیش از حد ضخیم یا غیرطبیعی شود.

اگرچه نتایج نیمه دائمی هستند و می‌توان آن را پاک کرد، اما خوب علاوه بر درد و نگرانی از نتیجه، نیاز به وقت و هزینه دارد.

محو شدن و نگهداری
نتایج میکروبلیدینگ ابرو، طولانی مدت اما دائمی نیست. رنگدانه‌ها، به‌خصوص در افرادی که پوست چرب دارند، به مرور زمان محو می‌شوند. برای حفظ ظاهر و کیفیت رنگ، باید هر 12 تا 18 ماه یکبار میکروبلیدینگ را تجدید کرد.

نامناسب برای پوست‌های چرب
افرادی که پوست چرب دارند، میکروبلیدینگ زیاد روی ابروهایشان داوم نخواهد اشت.  پوست چرب رنگدانه‌ها را تار و سپس محو می‌کند.

برای افراد با پوست چرب، تکنیک‌های جایگزین مانند میکروشیدینگ پیشنهاد می‌شود تا رنگدانه‌ها به‌صورت نقطه‌ای ایجاد شوند تا ماندگاری بیشتری داشته باشند.

عوارض میکروبلیدینگ ابرو

مراقبت‌های بعد از میکروبلیدینگ

مراقبت‌های بعد از میکروبلیدینگ می‌تواند چالش برانگیز باشد. برای اطمینان از بهبودی و نتایج مطلوب، باید مراقبت‌های پس از میکروبلیدینگ ابرو، حداقل برای چند روز مثل اجتناب از شستشو، آرایش و تعریق بیش از حد را رعایت کنید.

رعایت نکردن دستورالعمل‌های مراقبت‌های بعدی می‌تواند منجر به محو شدن، زخم یا عفونت شود.

درد در حین عمل
البته که کرم بی‌حس‌کننده ناراحتی را به حداقل می‌رساند، اما با این‌حال برخی افراد هنوز این روش را کمی دردناک می‌دانند. آستانه‌ی تحمل هر فردی از فرد دیگر متفاوت است و افرادی که پوست حساسی دارند ممکن است این تجربه را خیلی ناخوشایند بدانند.

اسکار کلوئید
در موارد نادر، میکروبلیدینگ می‌تواند منجر به اسکارهای کلوئیدی شود. بدن در پاسخ  به آسیب پوست  کلاژن بیش از حد تولید می‌کند و نتیجه‌ی آن اسکارهای برجسته است. افرادی که مستعد کلوئید هستند باید از میکروبلیدینگ اجتناب کنند.

گرانولوم
میکروبلیدینگ در برخی از افراد ممکن است باعث ایجاد گرانولوم شود. گرانولوم، توده های کوچکی است که در زیر پوست در پاسخ به رنگدانه، در اثر واکنش سیستم ایمنی بدن به مواد خارجی، ایجاد می‌شود.

واکنش های MRI
در موارد نادر، افرادی که تتو یا میکروبلیدینگ ابرو دارند، ممکن است در طول اسکن MRI واکنشی خاصی را تجربه کنند.

احتمال دارد که رنگدانه های موجود در پوست در صورت با قرار گرفتن در معرض میدان‌های مغناطیسی قوی در تصویربرداری موجب تورم یا تحریک شوند. قبل از MRI، متخصصان پزشکی را  درباره‌ی داشتن تتو یا میکروبلیدینگ آگاه کنید.

میکروبلیدینگ مناسب چه افرادی نیست؟

میکروبلیدینگ ابرو برای افرادی که از نظر سلامتی در شرایط خاصی هستند، باید پیش از اقدام به تتو یا میکروبلیدینگ حتما با پزشک خود مشورت کنند.

افرادی که نباید میکروبلیدینگ کنند:

  • پوست مستعد کلوئید
  • بیماری های پوستی مانند اگزما یا پسوریازیس در ناحیه ابرو
  • اختلالات لخته شدن خون
  • دیابت (فقط با تایید پزشک متخصص)
  • کسانی که تحت شیمی درمانی هستند

میکروبلیدینگ در مقایسه با سایر تکنیک‌های ابرو

میکروبلیدینگ معمولاً با سایر روش‌های آرایش دائمی ابرو مثل میکروشیدینگ، تتو پودری ابرو و تاتو قدیمی مقایسه می‌شود. هر کدام از این روش‌ها مزایا و معایب خود را دارند:

  • میکروشیدینگ: این روش برای انواع پوست چرب مناسب است. میکروشیدینگ ظاهری نرم‌تر و پودری‌تر دارد. در شیدینگ ابرو برای ایجاد رنگدانه‌ها به جای خطوط نازک، نقاط ریز به‌کار می‌رود.
  • ابروهای پودری: این روش برای کسانی که به دنبال ابروهای پرتر با ظاهری شبیه به ابروهای سایه کشیده هستند، مناسب است. ابروهای پودری ماندگاری بیشتری نسبت به میکروبلیدینگ دارند، اما به اندازه‌ی آن طبیعی به نظر نمی‌رسد.
  • تاتو قدیمی: تاتو ابرو به روش سنتی دائمی است، اما به دلیل ظاهر پررنگ و پرشده‌ای که دارد، خیلی مصنوعی است.

چطوری برای انجام میکروبلیدینگ آماده شوم؟

قبل از انجام میکروبلیدینگ ابرو، موارد زیر را بررسی کنید:

  • از مصرف داروهای رقیق کننده خون اجتناب کنید: حداقل 24 ساعت قبل از انجام میکروبلیدینگ ابرو از مصرف الکل، آسپرین یا هر داروی رقیق کننده خون خودداری کنید.
  • آفتاب نگیرید: قرار گرفتن در معرض نور شدید خورشید و یا برنزه شدن را حداقل تا یک هفته قبل از میکروبلیدینگ ابرو محدود کنید.
  • برای مشورت با تکنسین وقت بگذارید: با متخصص میکروبلیدینگ در مورد انتظارات خود و اطمینان از اینکه میکروبلیدینگ ابرو روش مناسبی برای شما است، صحبت کنید.
  • دستورالعمل‌های مراقبت‌های بعدی را دنبال کنید: با دستورالعمل‌های مراقبت‌های بعد از میکروبلیدینگ که توسط متخصص ارائه می‌شود آشنا شده و برای اطمینان از بهترین نتایج و به حداقل رساندن خطر عوارض میکروبلیدینگ، با جدیت آن‎‌ها را دنبال کنید.

مراقبت‌های ویژه و بهبودی بعد از میکروبلیدینگ چه مدت طول می کشد؟

زمان بهبودی میکروبلیدینگ از فردی به فرد دیگر متفاوت است. اما آنچه که خیلی رایج است و احتمال شما را همان اول از کار پشیمان می‌کند، این است که پس از میکروبلیدینگ ابروها خیلی تیره‌تر به‌نظر می‌رسند.

در حین بهبودی هم، با پوسته پوسته شدن شما را آزار می‌دهند. اما این حالت را زیاد تحمل نمی‌کنید، معمولا بعد از حدود 7 تا 14 روز ابروها به طور کامل ترمیم می‌شوند. در طول فرآیند بهبودی، خیلی مهم است:

از خیس شدن و خیس ماندن ابروها اجتناب کنید
برای جلوگیری از عفونت و اطمینان از بهبودی، ابروها را حداقل 7 تا 10 روز خشک نگه دارید.

از قرار گرفتن در معرض نور شدید خورشید اجتناب کنید
ابروهای خود را از قرار گرفتن در معرض مستقیم آفتاب محافظت کنید. از آفتاب گرفتن و رفتن به استخر، برای جلوگیری از محو شدن رنگدانه ها خودداری کنید.

اجتناب از دست زدن یا برداشتن پوسته پوسته‌های ابرو
از دست زدن یا برداشتن پوسته پوسته‌های ابرو به شدت خودداری کنید. روند بهبودی را این‌گونه مختل نکنید. چون احتمال دارد که این رفتار رنگدانه را از بین ببرد.

از محصولات توصیه شده استفاده کنید
برای سرعت بخشیدن به بهبودی، از محصولات خاصی مانند پماد یا کرم که توسط متخصص توصیه شده، استفاده کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *